On Air
Skupljen novac
Mala Tijana ide na operaciju
Studio 88/buka.com
srijeda, 03.04.2013 15:57
Mala Tijana ide na operaciju

Na računu teško oboljele Tijane Ognjanović jučer ujutru bilo je više od 500.000 dolara, što je dovoljno da djevojčica bude primljena u bolnicu u Houstonu. Za dva dana sakupljeno je više od 121.000 dolara.

Ukupno je, zahvaljujući humanosti dobrih ljudi, do sada obezbijeđeno više od pola miliona dolara, koliko iznosi neophodni depozit da bi Tijana krenula u „Texas children hospital“ u Houstonu.

Za operaciju je ukupno potrebno 710.000 dolara, a odmah poslije odobravanja vize, mala Tijana će se uputiti u SAD, gdje će čekati na transplantaciju srca.

Podsjetimo, ona boluje od veoma rijetkog oblika restriktivne kardiomiopatije.

Njena tužna priča dirnula je cijeli region, a pogotovo nakon apela glumca Sergeja Trifunovića, koji je iskoristio svoje gostovanje u emisiji Veliki brat kako bi apelovao na gledaoce da uplaćuju novac za Tijaninu operaciju.

Vijest o sakupljenom avansu od pola miliona dolara obradovala je i malu Tijanu, koja pomno prati kako teče sakupljanje novca.

"Tijana je veselija kada zna da je novac tu. Koliko joj to znači, shvatit ćete kad vam kažem da je, dok sam na podu slagala zgužvani novac iz kutija koji su ljudi sakupili, donela svojih 200 dinara da ih doda na gomilu. Rekla sam joj da to ne čini, jer su to njene pare, a ona mi je odgovorila: 'I te su moje.' Rekla sam: 'Jesu, ali ove su za nešto drugo, kupi ti nešto sebi za te tvoje“, na šta mi je odgovorila: 'Pa to je najvažnije!, priča Tijanina majka Jelena .

Komentari
Vodič kroz grad
Najčitanije u 7 dana
Mostar0,0 °C0,0 km/h0,0 mb0,0 %
Sarajevo0,0 °C0,0 km/h0,0 mb0,0 %
ZagrebDjelomiÄŤna naoblaka20,4 °C0,0 km/h1.014,0 mb58,0 %
Uposleni na šalterima su:
Grafikon
Dizajn i programiranje: 4ants
Sva prava pridržana © Studio88.ba 2012
Studio88.ba